RETETA

        
        
        
        

ALOPEXY 5% SOLUTIE CUTANATA x 60ML SOL. CUT. 5% PIERRE FABRE DERMATO

logheaza-te pentru a da rating

Valabil doar in farmacie cu reteta

Producator: Laboratoires Pierre Fabre SA Franta

Compozitie

Alopexy contine minoxidil 5 g la 100 ml solutie cutanata. Excipienti: gamma-ciclodextrina, propilenglicol, etanol 95°, apa purificata.

Indicatii

In cazul cade­rii moderate a parului (alopecie androgenica) la adulti, femei si barbati. Favorizeaza cresterea si stabilizeaza fenomenul de cadere a parului.

Contraindicatii

Nu trebuie utilizat in urmatoarele cazuri: alergie cunoscuta la minoxidil, propilen glicol sau etanol, subiecti sub 18 ani sau peste 65 ani, afectiuni dermatologice sau alt tratament local concomitent. In caz de dubiu, cereti sfatul medicului sau farmacistului.

Precautii

Nu trebuie sa utilizati acest medicament daca sunteti alergic la minoxidil sau la oricare dintre excipientii solutiei cutanate. Daca aveti intrebari, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra sau farmacistului. In cazul bolilor cardiace, chiar daca acestea sunt mai vechi, trebuie sa va adresati medicului inainte de prima utilizare. In cazul contactului accidental cu ochii, cu o plaga, cu o mucoasa, solutia cutanata (continand alcool etilic) poate determina o senzatie de arsura sau de iritatie; se recomanda clatirea cu apa din abundenta. A nu se expune la soare pielea capului dupa tratament; este necesara o masura de protectie de exemplu palarie, sapca).

Reactii adverse

Ca orice produs activ, acest medicament poate determina, la unii subiecti, aparitia unor efecte nedorite mai mult sau mai putin suparatoare. Au fost semnalate iritatii, descuamari, mancarime, reactii alergice. In cazul aparitiei acestor efecte sau a altora, anuntati medicul. In cazuri foarte rare, pot surveni modificari ale tensiunii arteriale sau ale pulsului sau edeme. In aceste cazuri, intrerupeti imediat tratamentul si anuntati medicul.

Ambalaj

Flacon 60 ml.

Versiunea completa | Termeni si conditii | Confidentialitate
Info consumator: 0800.080.999, ANPC | Copyright © 2009-2015: Farmablu.ro