FARMACIE
        
        
        
        
        

Tinctura armurariu x 50ml

logheaza-te pentru a da rating

Doar: 8.30 RON

Producator: Dacia Plant SRL Romania

Disponibilitate: pe stoc

Adauga in cos

Eliminarea toxinelor de la nivelul ficatului

Compozitie

Apă purificată; alcool etilic 45% vol.; armurariu (Silybum marianum) - seminţe (27%). Raport plantă/alcool etilic – 1:3,7 Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.

Indicatii

- eliminarea toxinelor de la nivelul ficatului - protejarea şi regenerarea celulelor hepatice - susţinerea funcţiilor hepatice - menţinerea concentraţiei normale a colesterolului în sânge - protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Contraindicatii

Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Alergie la armurariu, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Precautii

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

Administrare

INTERN: Adulţi: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. EXTERN: Se aplică sub formă de comprese cu soluţie diluată care se menţin la locul afectat timp de 1- 3 ore. Soluţia diluată se obţine prin adăugarea a ½-1 linguriţă de tinctură la 50 ml apă (¼ de pahar). Înaintea administrării produsului se recomandă ca, persoanele care au o piele sensibilă, să aplice o cremă cu extract de plante, argilă sau răşină.

Ambalaj

Flacon 50 ml.

Versiunea completa | Termeni si conditii | Confidentialitate
Info consumator: 0800.080.999, ANPC | Copyright 2009-2015: Farmablu.ro