FARMACIE
        
        
        
        
        

GAMUCCI Rezerve Nicovap

logheaza-te pentru a da rating

Doar: 37.59 RON

Producator: Gamucci, Marea Britanie

Disponibilitate: la comanda

Adauga in cos

Compozitie

O tigara normala contine peste 4.000 de substante daunatoare dintre care 25 sunt cancerigene. De asemenea o tigara obisnuita contine gudron (substanta care se depune in plamani si pe peretii vaselor de sange) si monoxid de carbon. Gamucci este mai sanatoasa deoarece nu contine tutun, gudron sau monoxid. De asemenea nu contine substante cancerigene, astfel riscul de imbolnavire scade prin folosirea tigarii electronice

Actiune

Mai sanatos si mai ieftin. Gamucci reprezinta o solutie mai ieftina pentru fumatori. Considerand faptul ca de la an la an pretul tigarilor creste, scopul fiind acela de a ridica bariere tarifare in calea fumatorilor pentru a descuraja fumatul, noi oferim un produs care in momentul de fata este mai ieftin decat tigarile clasice. Un singur cartus de nicotina este echivalentul unui pachet de 20 de tigari, in timp ce pretul sau este deja mai mic decat al unui pachet de tigari. Tigara electronica are un design atragator. O parte importanta a procesului de creare a tigarii electronice o reprezinta aspectul atragator. S-a dorit crearea unui produs care sa placa, sa atraga, sa emane lux si stil. Astfel Gamucci este, in concordanta cu aerul sau britanic, un produs sofisticat, stilat si totusi usor de utilizat. Gamucci este un dispozitiv electronic, astfel ca nu exista flacara deschisa sau componente care sa arda. Nu exista riscul de incendii sau arsuri cauzate de utilizarea produsului. Gamucci este un produs sigur avizat de CE si RoHS. Poate fi fumat oriunde. Utilizarea produsului Gamucci – desi noi folosim titulatura de fumat – nu poate fi denumita fumat. Fumatul este activitatea care presupune existenta unui mijloc de aprindere (chibrit, bricheta) a tigarii, trabucului sau pipei si a restului ce ramane la terminarea procesului de fumat: rest de tigara (muc), de trabuc, scrum de pipa etc. Astfel, cum utilizarea tigarii electronice nu necesita mijloc de aprindere si nu genereaza resturi (scrum, muc de tigara), se considera ca Gamucci se poate folosi oriunde. Gamucci este un produs ecologic, nu polueaza, nu produce deseuri (mucuri de tigara, scrum), nu produce fum ci doar un vapor inofensiv care dispare la cateva secunde dupa ce a fost generat. De asemenea faptul ca nu contine gudron, monoxid de carbon sau oricare alta substanta din cele peste 4.000 de chimicale - din care 25 cancerigene - continute de o tigara obisnuita face din Gamucci o solutie mai sanatoasa pentru fumatori.

Indicatii

Nicovap este o altenativa simpla, bogata in vitamine, de a utiliza tigara electronica. Problemele fumatului, din punct de vedere al dependentei, sunt considerate a fi doua: dependenta de nicotina sau dependenta fizica, si dependenta de gest, sau dependenta psihica. Pana acum produsele care au incercat sa se substituie fumatului au acoperit o singura latura lasand-o pe cealalta pe seama consumatorului. Gamucci a abordat ambele laturi ale problemei in momentul in care a conceput tigara electronica. Gamucci se comporta la fel ca o tigara obisnuita. Arata la fel ca o tigara, gustul este similar si utilizarea sa este similara. Dar Gamucci nu este doar o tigara, este mult mai mult. Gamucci este un dispozitiv electronic sofisticat alcatuit din trei componente: atomizatorul, bateria si cartusul de nicotina. In momentul inhalarii un senzor activeaza dispozitivul care vaporizeaza solutia din cartusul de nicotina si o transforma in abur care este inhalat, dand astfel impresia de fumat. Astfel produsul Gamucci satisface atat dependenta de nicotina a utilizatorilor sai cat si dependenta de gest. Avantajul consta in faptul ca produsul Gamucci este inofensiv atat pentru utilizatori cat si pentru cei din jur.

Administrare

Dupa instalarea unei rezerve noi si incarcarea bateriei, dispozitivul va intra in stand-by. “Fumatul” va putea fi initiat prin inhalare, la fel ca fumatul unei tigari traditionale. Dupa uzul indelungat, veti observa o reducere a “fumului” care indica necesitatea schimbarii rezervei. Clipirea continua a indicatorul luminos de la capatul tigarii semnalizeaza consumarea bateriei si necesitatea incarcarii pentru refolosire. Re-incarcarea bateriei (corpul tigarii) se face prin infiletarea in incarcator. Incarcatorul trebuie sa fie deconectat de la sursa de curent in momentul curatarii In momentul inhalarii din dispozitivul Nicovap, un circuit este activat si indicatorul luminos din capatul tigarii se va aprinde imediat. Cand ati terminat de inhalat, procesul de vaporizare se opreste iar tigara intra in stand-by. Nicovap trebuie sa fie folosit in pozitia orizontala. Micro-computerul integrat care controleaza intreg procesul are o functie de auto-curatare. In momentul in care se acumuleaza un numar de peste 1500 inhalari, indicatorul va fi luminat timp de 6 secunde consecutive. Acest lucru inseamna ca programele lucreaza la curatarea automata a produsului. Pentru folosirea potrivita, se recomanda o inhalare lunga si gentila. Cu cat mai gentila inhalarea, cu atat mai mult vapor se produce. Cand indicatorul clipeste incet si continuu(20 ori), acest lucru inseamna ca bateria necesita re-incarcare. Cand cantitatea de vapor se reduce semnificativ, va rugam inlocuiti rezerva. Recomandam ca bateria si atomizorul sa fie inlocuite dupa 50.000 de inhalari pentru a mentine o experienta la nivel inalt.

Versiunea completa | Termeni si conditii | Confidentialitate
Info consumator: 0800.080.999, ANPC | Copyright 2009-2015: Farmablu.ro