FARMACIE
        
        
        
        
        

Cavit 9 Plus cu ciocolata x 20tb.mast

logheaza-te pentru a da rating

Doar: 9.99 RON

Producator: Biofarm SA Romania

Disponibilitate: pe stoc

Adauga in cos

Cavit 9 Plus cu ciocolata ofera necesarul zilnic de vitamine si minerale pentru functionarea organismului in cele mai bune conditii.

Compozitie

O tableta contine: - vitamina A acestat = 0,8 mg - vitamina B1 = 1 mg - Vitamina B2 = 1,5 mg - vitamina B6 = 1 mg - acid nicotinic (vitamina PP) = 3 mg - vitamina C = 60 mg - vitamina D2 = 0,056 mg - vitamina E = 0,5 mg - pantotenat de calciu = 10 mg - gluconat de calciu = 181,9 mg - excipienti pana 5600 mg

Grupa farmaceutica

Supliment

Indicatii

Cavit 9 Plus cu ciocolata ofera necesarul zilnic de vitamine si minerale pentru functionarea organismului in cele mai bune conditii. Este indicat in alimentatia dezechilibrata (lipsa apetitului alimentar), absorbtie deficitara de vitamine (in tratamentul tratamentelor cu antibiotice), in starile care necesita un consum mai mare de vitamine si calciu (sarcina, alaptare, convalescenta, efort fizic sau intelectual), oboseala excesiva, senzatia lipsei de energie, scaderea atentiei si concentrarii. Cavit 9 Plus cu ciocolata este un supliment, in special in timpul iernii si a primaverii.

Contraindicatii

Nu este recomandat persoanelor cu diabet zaharat, celor care sufera de boala Parkinson (si care sunt tratate cu levo-dopa - vitamina B6 ii impiedica efectul).

Administrare

1 tableta pe zi.

Ambalaj

20 tablete masticabile.

Versiunea completa | Termeni si conditii | Confidentialitate
Info consumator: 0800.080.999, ANPC | Copyright 2009-2015: Farmablu.ro