FARMACIE
        
        
        
        
        

Baraka 100mg x 24cps

logheaza-te pentru a da rating

Doar: 9.99 RON

Producator: Pharco Pharmaceuticals Inc Egipt

Disponibilitate: pe stoc

Adauga in cos

Este indicat: pentru alinarea tusei si minimalizarea manifestarilor bolilor cailor respiratorii superioare, pentru prevenirea aparitiei crizelor paroxistice de astm bronsic si tuse convulsiva, pentru inlaturarea flatulentei si a durerilor spastice, etc.

Compozitie

Fiecare capsula contine: Ulei de seminte de Nigella Sativa (Chimen negru) 100 sau 450mg.

Actiune

Capsulele de Baraka contin ulei de seminte de Nigella sativa (ulei dc chimen negru ), acestea avand in compozitie diversi constituienti: acizi grasi, glicozide, compusi fenolici, caroten, minerale ( fier si fosfor) si cateva enzime digestive. Uleiul natural de chimen negru din capsulele de Baraka este bine cunoscut pentru eficacitatea lui in tratamentul unei game largi de afectiuni si pentru imbunatatirea functiilor intregului organism. Are efect antispastic, benefic in toate cazurile de tuse, astm bronsic si flatulenta. Uleiul de seminte de chimen negru are de asemenea efect stimulent si este foarte benefic cand se administreaza concomitent cu luarea unor masuri specifice ,in tratamentul migrenei si depresiei respiratorii. De asemenea creste fluxul biliar si are efect diuretic si antibacterian. Capsulele de Baraka contin ulei natural pur fara aditivi din semintele de chimen negru cu activitate terapeutica dintr-o gama larga de afectiuni, pentru cresterea vitalitatii organismului si a imunitatii naturale.

Indicatii

Este indicat: - pentru alinarea tusei si minimalizarea manifestarilor bolilor cailor respiratorii superioare, - pentru prevenirea aparitiei crizelor paroxistice de astm bronsic si tuse convulsiva - pentru inlaturarea flatulentei si a durerilor spastice, - pentru cresterea vitalitatii organismului si prevenirea aparitiei oboselii zilnice, - pentru cresterea imunitatii organismului in special in timpul diverselor boli si in convalescenta.

Administrare

- 1-2 capsule de 3 ori pe zi. de 100 mg pentru copii pana la 12 ani - 1-2 capsule dc 3 ori pe zi, de 450 mg pentru adulti si copii peste 12 ani.

Supradozaj

La temperatura camerei, ferit de umezeala. A nu se pastra la indemana copiilor.

Pastrare

Cutii cu 24 capsule.

Versiunea completa | Termeni si conditii | Confidentialitate
Info consumator: 0800.080.999, ANPC | Copyright 2009-2015: Farmablu.ro